Eerste fotosessie van onze Spaanse Waterhond puppy
Pups

We hebben een Spaanse waterhond pup teefje beschikbaar

Spaanse Waterhond pup teefje

04-08-2023
Op dit moment is er nog een teefje beschikbaar voor serieus geïnteresseerden!
Haar naam is Sponge Bob
Ze is geboren op 26 juni 2023

Sponge Bob is misschien een beetje vreemde naam voor een teefje, maar dat was één van de eerste dingen die in ons opkwam en we zijn haar zo blijven noemen.

Ze is een een beetje vol, ze is heel erg enthousiast om met je te spelen, laat duidelijk van haar horen als ze iets wil (of niet wil), maar vooral super lief. We zijn druk bezig om haar kennis te laten maken met de geluiden in huis, mensen, andere honden en andere dieren. Dat is natuurlijk allemaal heel spannend, maar we zetten dapper door. Stapje voor stapje gaan we zeker vooruit.
Sponge Bob is voornamelijk wit met een paar bruine vlekken op het hoofd en op haar lichaam. Ze is geboren met een korte staart, dus niet gecoupeerd. Couperen hebben we nog nooit gedaan, ook niet toen het nog niet verboden was. Er is echter een speciaal gen dat aangeboren korte staarten mogelijk maakt, zodoende kunnen ze toch een kort staartje hebben.

Kijk ook even op de puppy’s pagina om te zien wat u van ons kunt verwachten.

Spaanse Waterhond pup teefje pootje
Hoi! Sponge Bob aangenaam
Spaanse Waterhond pup teefje lief
Spaanse Waterhond pup teefje lief kijken
Spaanse Waterhond pup teefje spelen
Wil je met me spelen?

–home–

Deze website is nog in ontwikkeling, kijk ook eens op onze oude website spaanswaterhond.nl voor het uitgebreide nieuwsarchief.

Reacties uitgeschakeld voor We hebben een Spaanse waterhond pup teefje beschikbaar